Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • Klantenservice
    0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Dinsdag 9 Juli 2024

      Geschikte bedrijfskleding bij warme weersomstandigheden

      Bij Jobo Workwear begrijpen we hoe belangrijk het is om comfortabel en veilig te blijven, zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar. Werken in hoge temperaturen kan uitdagend zijn, vooral als je buiten of in een warme omgeving werkt. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie bedrijfskleding die speciaal is ontworpen voor warme weersomstandigheden. Hier zijn enkele tips en aanbevelingen voor de beste bedrijfskleding om koel en beschermd te blijven.

      Kies voor Ademende Stoffen

      Een van de belangrijkste aspecten van bedrijfskleding voor warme weersomstandigheden is de keuze van de stof. Ademende stoffen zoals katoen en technisch geavanceerde materialen zoals onder andere Cooldry polyester helpen bij het reguleren van je lichaamstemperatuur door zweet snel af te voeren en verdamping te bevorderen. Bij Jobo Workwear hebben we een breed scala aan werkkleding gemaakt van deze ademende stoffen.

      Lichte Kledingkleuren

      Donkere kleuren absorberen meer warmte, waardoor je het warmer krijgt. Kies daarom voor lichtere kleuren zoals wit, beige of lichtgrijs. Deze kleuren reflecteren zonlicht en helpen je koeler te blijven. Onze collectie bevat diverse lichte kleurvarianten om aan je stijl- en comfortwensen te voldoen.

      Korte Mouwen en Shorts

      Voor werkzaamheden waarbij lange mouwen en broeken niet strikt noodzakelijk zijn, kunnen korte mouwen en shorts een geweldige optie zijn. Ze bieden meer ventilatie en verminderen de kans op oververhitting. Onze collectie bevat diverse modellen van werkshirts met korte mouwen en werkshorts die zowel functioneel als comfortabel zijn.

      Bescherming tegen de Zon

      Hoewel het belangrijk is om koel te blijven, moet je ook bescherming tegen de zon in overweging nemen. Kies voor kleding die je huid zoveel mogelijk bedekt en overweeg het dragen van een hoed of pet om je gezicht en nek te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Bij Jobo Workwear bieden we kledingstukken met UV-beschermende stoffen die je huid beschermen zonder extra warmte toe te voegen.

      Hydratatie en Regelmatige Pauzes

      Hoewel dit geen kledingtip is, willen we benadrukken hoe belangrijk het is om gehydrateerd te blijven en regelmatig pauzes te nemen in de schaduw. Dit helpt je lichaam om te herstellen en vermindert het risico op hittegerelateerde gezondheidsproblemen.

      Aanbevolen Producten van Jobo Workwear

      • Ademende Werkshirts: Onze lichtgewicht werkshirts zijn gemaakt van vochtregulerende materialen en hebben ventilatiepanelen voor maximale luchtstroom.
      • Werkshorts: Perfect voor warme dagen, onze werkshorts bieden comfort en functionaliteit zonder in te boeten aan bescherming.
      • Beschermende Hoeden en Petten: Bescherm je tegen de zon met onze collectie hoeden en petten, ontworpen om je koel en beschermd te houden.

      Bij Jobo Workwear staat jouw comfort en veiligheid voorop, ongeacht de weersomstandigheden. Bezoek onze website voor meer informatie en ontdek onze volledige collectie geschikte bedrijfskleding voor warme weersomstandigheden.

      Blijf koel, blijf veilig, en werk met vertrouwen.

      News & updates

      Recente artikelen